Mod Essens

Mod Essens 2019
Et træningsforløb primært for professionelle (med samme indhold som Integral Essenstræning)

Modul I: d. 28.-30. marts
Modul II: d. 10.- 12. okt.

Stille Dage mod Bevidst Nærvær med Integral Mindfulness og Enkle Øvelser til Centrering og Stresshåndtering til dig som til klienten

Et kursustilbud for professionelle, primært tidligere kursister fra Integral Psykologisk Grunduddannelse, som søger et stille rum med inspiration til at skærpe daglig praksis samt vedligeholde professionel og personlig centrering med Bevidste Nærvær.
Hensigten er at skabe rum og redskaber til at finde ind til roen og essensen i sig selv.

Et hjælpsomt redskab til at vedligeholde professionel og personlig centrering og autenticitet, – ikke mindst i en turbulent forandringstid, som vi er i. Redskab til stressregulering for sig selv og klienten.

Kurset er præget af Enkelhed, Ro og Nærvær.
Vi arbejder med enkle øvelser, bevidsthedstræning, stresshåndtering, selvregulering og selvpleje, – hvilket er kendt for altid at øge effekten af al professionel intervention.
Løbende arbejdes også kropsligt med enkel afspænding samt vitalisering. Vi arbejder undervejs med kreativt billedudtryk og mulighed for professionel spejling af temaer og problematikker, der måtte dukke op.

At styrke evnen til bevidst nærvær i NU ‘et og bygge op om daglig enkel fordybelse/meditativ praksis afstedkommer erfaringsmæssigt:

Klarere fokusering og evne til Nærvær og Empati i hverdagen.
Mere Ro og Centrering i turbulens og storm.
Øget evne til Selvregulering og til Stresshåndtering
.

For praktisk info se siden “kurser”.
For yderligere info kontakt Vibeke, tlf. 86923613, tirsd.-fred. kl. 7.30-8.00)